jul 14, 2008

Ik DOE MAAR

voort zeker...

Gisterenavond is het nét iets te laat geworden wegens DOE MAAR op Rock werchter. Vroeger waren ze persona non grata en nu prijkten ze als 'top of the bill' ; van werchter-boutique weliswaar, maar toch.

Naar het schijnt heeft er vannacht een aardbeving plaatsgevonden in Brabant, zou best aan de bas van DOE MAAR kunnen liggen. Echt niet normaal, de eerste 2 liedjes deden gewoon pijn aan de oren. Gelukkig werd er ingegrepen want onze trommelvliezen werden zwaar getroffen. Gelukkig was het ook een erg prettig optreden en dat maakte veel goed. Henny kreeg er echter niet genoeg van en kwam nog 2X terug. Het werd dus erg laat.

"http://www.youtube.com/v/f15dEJgC-nU&hl=nl&fs=1&q...

 ...

De Amerikaanse hyperkineet nam ons mee naar een grondstuk van 3,5 hectare met ruïne. Beiden hadden we behalve een déjà vu gevoel ook een 'liefde op 't eerste zicht' gevoel. Echter toch nog een beetje twijfel, de Duitse man had ons een dag eerder ook een interessant huisje getoond. Dat laatste had een nóg mooier uitzicht maar wel een iets minder groene omgeving.

Een nachtje over slapen dus en wel degelijk ter plaatse. Onze mini mobilehomes komen vaak van pas. Rationeel ging ik misschien eerder voor het stuk 'van den Duitser' maar gevoelsmatig helde de wijzer eerder uit naar dat 'van den Amerikaan'.

Nog geen moment spijt gehad van onze keuze voor dat 'van den Amerikaan en zijn Duitse ex'. Onze toenmalige frank of was het escudo viel ook toen we de omgeving rustig aanschouwden... we waren daar eerder en zowel met de Duitse man als met de Portugese mannetjes. De mannetjes zijn onze buren (in grondbezit dan) en het andere huisje staat ten zuiden van het onze en werd in dezelfde periode verkocht aan onze 'aardige' Engelse poezenvrienden: wife and husband.

13:07 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.