jul 16, 2008

augustus

Bijna naar huis. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om het één en ander hier in Antwerpen in orde te zetten, wat aankopen te doen en de aanhanger te vullen. Ook de laatste landcruiser heeft asiel aangevraagd in Portugal en wordt momenteel aangepast om er ook een mini mobilehome van te maken. Hopelijk krijgt hij een keuringsbewijs en kan hij gevuld met o.a. 2 kattenbenches die op hun beurt kunnen gevuld worden met respectievelijk Bache en Senauke.

Met hen ook nog even naar de keuring voor hun spuitjes en een groot nazicht. Senauke is momenteel wel een beetje stillekes, hopelijk niks ergs aan de hand. Een maand voor onze onvoorziene terugreis richting België in februari konden we haar nog net bij de kraag vatten. Ze stapte met de kop tussen de schouders diep het bos in, waarschijnlijk op zoek naar een plaatsje om te sterven. De dierenarts in Guia legde haar meteen aan het infuus en pas enkele dagen en veel onzekerheid later mochten we haar weer meenemen. Senauke werd weer helemaal de oude, of toch bijna want blikvoer lijkt ze sindsdien niet meer te verdragen.

10:55 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: portugal, bache, senauke, mobilehome, guia, landcruiser, bj40 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.