aug 11, 2008

DROOG ZAAD

 "Sééég, weer niks nieuws gepost op die vooralportugalblog !"

Zeg het maar, ik kan er tegen Onbeslist.

Aanvankelijk ben ik deze blog begonnen om het thuisfront op de hoogte te houden. In plaats van  zoals gevraagd door O Senhor (als hij me  hééélemaal alleen had achtergelaten op onze berg) en mijn moeder elke avond een sms'je te sturen met 'alles ok' vond ik het opstarten van een beeldverhaal wel prettiger. En zo gesschiedde.

Eerst bij blogger (terug te vinden hiernaast rechts bij links) en later hier dus. Ik vond het best leuk en het werkt eerlijk gezegd ook een beetje veslavend. Probleem. Sinds onze, in eerste instantie niet abrupte maar toch vervroegde terugkeer, kan ik natuurlijk geen dagelijks portugees verslagje meer schrijven. Ik heb het dus over een andere boeg moeten gooien. Regelmatig nog een foto uit de 'oude doos', een anecdote, wat info en af en toe een verslagje over een kort verblijf ter plaatse.

Ik weet het, ik kan nog uren, dagen, weken ja zelfs jaren vullen met Portugalgerelateerde verhalen of informatie maar ik zou liever weer 'reporter ter plaatse' uithangen. Al bij al vind ik het mooi gelukt om mijn Blogje onder de levenden te houden maar ik zit op droog zaad nu.

Allez vooruit nog een P-gerelateerde: we gaan eens kijken naar een wandel GPS. Ik kan zo genieten van google earth dat ik het ook ter plaatse eens wil gaan ontdekken zonder het noorden kwijt te raken.

Wordt toch nog vervolgd...

15:05 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.