aug 21, 2008

Nogtedoenentekopenlijstje

Zo meteen moet ik dus nog 2 van die verdomde fluovestjes gaan halen, en passant langs een postkantoor met electrabelpunt, de ziekenkas binnenspringen en nog langs de krak voor opneemvodden (dweilen dus). Dat kan allemaal in de nabijheid van de hoofdstraat van onze woonstee.

Over de post en electrabel zal ik later eens overgeven, eerst afwachten hoe het vandaag afloopt, misschien kom ik wel vol lof terug en voel me dan schuldig over de gal die ik reeds uitspuwde.

De opneemvodden, zijn die gele waar ook een zwaardere blauwe versie van bestaat. Nu ben ik geen kuismaniak ofzo maar ook onze stulp op den berg heb ik ook graag netjes, al was het maar om het spinneweb-en-webbewoner-gewijs in toom te houden. Met een goei krakvod dus want hoe die zuiderlingen met zo'n zwieberzwab hun huis louteren is mij een raadsel. Vroeger bestond zo'n ding uit grijze flosjkes(verknipt equivalent van onze oude grijze met driekleurrandjemaar de nieuwe versie bestaat ook uit gele repelkes(verknipt equivalent van de nieuwe variant). Je koopt daar dan zo'n emmer bij met een extra perske erin en zwieberen maar. Mooi niet dus.

11:12 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: opneemvodden, porugal |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.