sep 04, 2008

90km/u

POESJEHet witte poesje.

Naar het schijnt reden we dus 90KM/U. Dat zal dan wel hé. Op de kilometric las ik 80 maar O Senhor beweert dat je er 10 moet bijtellen. Dat zal dan wel hé.

Even terug naar zondag 31/08 op de camping in Spanje: 's Morgens wilden we uitchecken maar, nu ja 'geen kat' zou veel gezegd zijn want er liep daar een mooie witte en een plouche poes rond, maar een mens was er dus niet te bespeuren. Even wachten dan maar. Een vriendelijke dame die bij de camping hoorde maar niet mocht afrekenen vertelde ons dat de receptie zou opengaan om 9u. Tja, ik wees haar er op dat het reeds 9u30 was en dat we graag zouden vertrekken. Ze zou even bellen; 15min later strompelden 2 slaapkoppen in nachtgewaad en nog wat prut in hun ogen naar buiten. Mevrouw was verbaasd dat de poort zo maar de hele nacht was open gebleven maar vond het toch fijn dat we niet ongemerkt het hazenpad hadden gekozen, wat best had gekund. Wij weer 12€ en een half pak brekkies armer maar we konden rustig onze reis hervatten zonder paranoïa te worden.

't Is een dure reis geworden, dieselprijzen die de pan uitswingen, onze hoge wagen werd extra aangerekend en de aanhanger leverde ook een gepeperde rekening op.

Je kan tegenwoordig ook reeds in Guarda Portugal binnenrijden ipv tot bij Badajos te rijden op minder efficiënte wegen, dat hebben we dan ook gedaan. Het was geen plezierreisje maar een tocht van A naar B die erg goed verlopen is.

Ook de poezen hebben zich goed gedragen. Het eerste uur mekkeren die maar dan geven ze het op en leggen zich er bij neer. Bij een ander geluid van de baan of door een tunnel veren ze even op en zetten een concertje in.

14:52 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: witte poes, guarda, badajos |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.