sep 13, 2008

Bouwpauze

Tja, ik had al zo 'n voorgevoel dat er iets zat aan te komen dat niet in onze planning zou passen. Toen we arriveerden 14 dagen geleden was het zandweggetje naar ons huis wel héél erg netjes verbreed. De planten langszij moesten we af en toe wat bijknippen om onze auto (niet de toyota's, die kunnen tegen een krasje) niet te beschadigen. Maar een wilde weldoener was langs geweest zo besloten we.

Eerst dachten we dat één vd buurhuisjes misschien verkocht was of dat er nieuwe plannen zouden plaatsvinden. Enfin het bleef wat raadselachtig en ik bleef wat argwanend.

Eergisteren kwam dus de aap uit de mouw: we hadden bij aankoop wel een bouwvergunning verkregen. We mochten de ruïne heropbouwen en kregen daar een jaar de tijd voor. Tja,...we zijn inmiddels heel wat jaren verder en er is slechts een deel af. Net nu we de rest wilden afwerken komt er iemand langs om eens poolshoogte te nemen en merkt dat de vergunning verlopen is.

We moeten nu wel met een architect werken maar geen man over boord, een bevriend architect van een Portugese vriend gaat ons hierbij helpen. Dinsdagmorgen hft O Senhor een afspraak met hem, ik arriveer pas in de vooravond. Ben benieuwd.

12:52 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.