okt 07, 2008

modem vervangen

Die telefoonshops zitten niet in een achterafje en daar staat ook geen oud meneerke ofzo in. Nee, dat is hier allemaal modern, die shops bevinden zich in eigentijdse buurten of in heuse contemporaine shoppingcentra. Daar staan jonge, welbespraakte, vaak Engelssprekende lieden in die graag en vriendelijk tot uw beschikking staan.

Dat was het.

Nu ja, dat was het... ehm... tenzij anderen het normaal vinden dat er in een telefoonshop (NB) maar één, jawel 1 telefoon ter beschikking staat van het personeel, heb ik hier toch mijn bedenkingen bij. Het Engelse koppel voor ons bleef er stoïcijns onder en de man maakte enkel, een niet van Engelse humor verstoken, cynische opmerking. Ik liet O Senhor maar rustig onze beurt afwachten en ben nog wat gaan rondwandelen en rustig een plasje gaan doen alvorens eens poolshoogte te komen nemen. Het Engelse koppel werd nog wat aan het lijntje gehouden, nee nee, gewoon écht 'aan de lijn gehouden' weliswaar via de hulpvaardige juffrouw van de telefoonwinkel.

Allez, drie uur later was 't aan ons.                               "Of er nog een nieuwe modem ter beschikking is voor klanten in Albufeira" was de telefonische vraag vd eveneens erg gedienstige jongeman. Dichtbij al niet, iets verder ook niet maar misschien wél in Lagos ! Geen honderden kilometers maar toch... Net vorige week nog een ommetje gemaakt voor ons plezier (NB) en nu willens nillens die richting uit. We mopperen niet, de zon schijnt immers en zo meteen gaan we lekker eten.

20:15 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.