okt 10, 2008

Duitsers ? Lievelingsmens.

Zien wij er dan uit als Duitsers ? Nee toch, O Senhor is een neger en ik heb spleetogen. Aah, nee dus. Waarom spreken wildvreemden ons dan aan in dat schweinentaaltje en blijven het hardnekkig gebruiken na een antwoord van onzentwege in het Portugees, Engels, Negers, Koreaans en Nederlands ?

We hebben hen dan maar op het verkeerde spoor gezet en hopen hen nooit meer tegen te komen. Nee, dat is niet waar. Dat kon ook niet want er zijn  maar twee sporen en één trein.

O Senhor treingewijs richting Lisboa en ik zit hier dus écht alleen. Snif snif. Nu ja, gelukkig zijn er ook nog 6 ploesje beesten die ik zal mogen buiten laten, binnen laten,  voederen,  buiten laten, binnen laten, knuffelen, buiten laten, op sleeptouw nemen en weer binnen zetten.

Bache zal het met mij moeten doen nu zijne lievelingsmens er niet is. Zo trouw aan O Senhor, daar kan menig hond een puntje aan zuigen.                        Twee handen/poten op één buik...                                Bwah, dat is er misschien ook over want niemand raakt Baches buikje aan zonder kwalijke gevolgen.

't Is hier nog een beetje koud, hopelijk breekt de zon nog door want de wasmachine moet nog een programma afwerken.

10:51 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wasmachine, negers, duitsers, portugees, bache |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.