okt 22, 2008

thuis

Terug thuis. Gisteren nog een hele tocht gemaakt in Lisboa, maar mét rugzakje dat loopt nu eenmaal niet zo vlot. Gelukkig had ik nog een aerobusticket waarmee ik nog een hele dag kon bussen en/of trammen. Geen bereik met mijn GSM, waardoor ik het smsje van O Senhor niet kon ontvangen met de uren van de boten en de treinen.. best lastig maar toch nog op tijd aangekomen.

Eergisteren dus naar het hotel met een bus, een viersterrenhotel maar een beetje vergane glorie. Alles wel ok, in onze eerste kamer lag er zelfs een trosje druiven te wachten maar dat hebben we niet meegekregen naar onze nieuwe (met aparte bedden) kamer. Er heerste daar wel een raar sfeertje, een beetje een mannenhotel en meer bepaald een moslimhotel. De grote baas bleek een baardmens met kleed. Aan het ontbijt zouden we het niet gemerkt hebben want aan varkenslapjes geen gebrek. Aan mij sowieso toch niet besteed. Wel jammer dat ze de boulekes de Berlin en youghurtjes niet aanvulden. Ik kon het weten want stipt om 7u zaten wij al aan de ontbijttafel. Ik at nog niet, zo vroeg heb ik toch nog geen honger en ik had nog tijd tot 10u om terug te keren.

Ik had reeds tegen 7u30 een taxi besteld aan de receptie maar de meneren hadden een eigen taxidienst en zo werden we per geblindeerde ruiten-, kuipzetels- en cinemataxi naar de luchthaven gebracht. Wel wat duurder dan normaal maar ook niet écht overdreven veel.

Enfin, op de luchthaven vond ik de controle beneden alle peil, met een beetje meer moeite had ik mee het vliegtuig opgekund...

en zoals gewoonlijk gaven ze een verkeerd gatenummer bij BA. Het waren trouwens twee zuurpruimen aan de balie.

12:55 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: luchthaven, zuurpruimen, lisboa, ba |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.