okt 26, 2008

ergernis

Eergisteren toen dat verdomde internet hier weer om de haverklap uitviel had ik het over een badkamerontwerp. Niet zó maar een ontwerp, nee: mijn ontwerp! Zoals eerder vermeld, was dat een zware bevalling. Een redelijk grote ruimte maar waar ik drie deuren moest in kwijtvinden. Dat lukte mij wonderwel maar het leek wel of de architect er eens goed mee geschud had en elk onderdeel een nieuwe plaats had gekregen.

Oeps ! Een vergissing ? Nee, het begeleidende tekstje deelde mij mede dat de cirkeltjes een rolwagen voorstelden. Een rolwagen ? Noch ik, noch O Senhor zitten in een rolstoel, bovendien hebben wij ook helemaal die ambitie niet. Nu zeg ik u, mochten wij er ooit wél in belanden dan is er maar één oplossing: verhuizen. Ondanks ons aangepast huis zouden wij hier nooit kunnen blijven. Dit is wel 'the middle of nowhere' hé.

Een bad ? Wat moeten wij in godsnaam met een bad ? We besloten bij het ontwerp van het huis, om zuinig met water om te springen en zodoende enkel een douche te plaatsen. Ha nee hé, gehandicapten moeten in bad kunnen. Heb je ooit ?

Enfin, mijn esthetisch maar daarom niet minder functioneel ontwerp moest de vuilbak in. Grrr!! Dan hebben we samen maar naar een oplossing gezocht en is er wat nieuws uit de bus gekomen. Ben ik tevreden ? Bwah, niet echt maar het kan er mee door.

Met hun stomme, onbenullige regeltjes.

De commentaren zijn gesloten.