nov 02, 2008

milieuactivisten en communisten

Uit mijn vorige post zou u wel eens de indruk gekregen kunnen hebben dat ik iets tegen milieuactivisten of communisten zou hebben, wel tegen de eerste heb ik absoluut niets maar die ex-buren waren niet consequent. Het gaat niet op om te fulmineren tegen hen die het niet nauw nemen met de natuur maar ondertussen thuis, de uit de hand gelopen kattenpopulatie, de plaatselijke fauna te laten uitmoorden. Dit had beperkt kunnen worden door een tijdig ingrijpen. Voorts staan er daar ook 2 auto's weg te roesten en vliegt het plasticafval het bos in.

Ik ga hier geen politieke outing doen (dat kan een goede lezer wel tussen de regels door lezen... als die daar al behoefte aan zou hebben) maar in principe heb ik niets tegen mensen met communistische sympathieën. Maar een maatschappij waarin éénieder levert en neemt naar vermogen is een utopie die de goedheid van de mens veronderstelt, en laat ik daar nu net niet in geloven.

Om mijn punt te maken met betrekking tot de ex-buren:

Je kan Amerikaanse merken boycotten en daar nog prat op gaan ook maar dan moet je bvb. geen grote japanse auto kopen mijns inziens.

12:20 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.