dec 30, 2008

internet begot

Nog niet zo beestig lang geleden bleven we tijdens vakanties in de één of andere afgelegen streek in het buitenland verstoken van enig wereldnieuws. Zo moesten we ooit via de radio -in het Fins !- vernemen dat er iets héél ernstigs aan de hand was mét of ín België, pas enkele dagen en vele gissingen later vernamen we telefonisch dat onze koning het bijltje er bij had neergelegd.

Toen de gsm zijn algemene en uitgebreide intrede deed werden we, als we dat al wilden, constant op de hoogte gehouden van alle grote en kleine nieuwsjes.

Maar toen vond iemand het INTERNET uit. Kan u het zich nog voorstellen een leven zonder ? Ik heb een groot inlevingsvermogen en kán het mij voorstellen maar zou het nooit meer kunnen missen vrees ik. Televisie, toch ook redelijk revolutionair, zou ik wél kunnen missen, als ik maar verbinding heb op mijn laptopke. Ik ben redelijk informatie- en beeldverslaafd en wat is er dan makkelijker dan bovenstaande uitvinding.

We kijken ook elke dag naar het vtm-nieuws, omdat de vrt het vertikt een online-journaal uit te zenden. Dat is redelijk frustrerend want die non-items tussendoor horen toch niet thuis in een nieuwsbericht. Niet dat ik die stukjes soms niet wíl zien, maar ga dat dan voor of na uitzenden en toch niet tijdens. Enfin, gelukkig is er af en toe ook nog NOVA (Nl) en youtube natuurlijk.

13:49 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.