jan 13, 2009

Mooi mooi mooi

Kan het niet laten om te vermelden dat het hier een geweldig mooie dag was. Heerlijk op een terrasje in het zonnetje gezeten, voor en na onze boodschappen. Er was iets doorgeroest in de waterput en dat diende vrij dringend vervangen, dus een dag vroeger dan gepland naar de 'stad'.

Die waterput vind ik overigens eigenlijk maareen akeligs iets en ik zie O Senhor niet graag zijn kunstjes uitvoeren daar beneden. Wat moet gebeuren moet natuurlijk gebeuren maar ik stel me dan voor dat hij die dingen moet ondernemen als ik er niet ben en stel maar dat hij daar in valt... Van de buren moet je 't dan ook niet hebben want die komen enkel nog werken op de boerderij en gaan 's avonds naar hun nieuwe huis in het dorp. 

We hebben de toch wel grote put helemaal afgedekt met balken en planken opdat er vooral geen akelige accidenten met de poezen zouden gebeuren maar het hout heeft zijn beste tijd gehad ondertussen en dient vervangen.

We brachten ook nog 2 fruitboompjes mee, een perelaar en iets pruimachtigs geloof ik. Hopelijk willen deze lukken want dat is niet vanzelfsprekend hier.

De commentaren zijn gesloten.