jan 16, 2009

geen kattenpis !

 

Terwijl u rustig verder leest zet u het mooie, melancholische liedje hierboven aan als achtergrondmuziekje.

Soms zou ik zo hun nekske kunnen omwringen, vanmorgen was het weer prijs. Ons aller Senauke houdt niet van vuile kattenbakken, alle respect daarvoor, ik ga ook niet graag op een vuile wc maar ze moet nu ook weer niet gaan overdrijven hé. 's Nachts ga ik écht niet opstaan om het eventuele kakske van haar voorganger te verwijderen. Vroeger hadden we voor drie katten 2 bakken in huis, nu is dat er nog maar 1 omdat ze overdag toch buiten kunnen... toch ? Nee, af en toe komen die snuiters binnen om hun behoefte te doen.

Ok, een kakske overboord is vlug opgeruimd en het plekje ontsmet met dettol maar met pipi, urine dus, nee kattenpis !! heb ik het moeilijk. Liefst doet ze dat ergens onder of tegen een randje. Bah !

Maar er loopt hier nog een veel erger geval rond: een kater ! Bache, het gestoord element. U weet wel, wat uit een kater komt is 'geen kattenpis' ! Katerpis !!! Aub ! Ik zweer het u, als ge dat op uw aanrecht vindt dan zakt de moed u heel even in de crocskes. Vol goed moed ben ik er dan maar aan beginnen schrobben, liters zeep en dettol. Er gaat 's nachts ook een tweede kattenbak komen en wee het gebeente van wie er nog neffe kakt en pist !!! U weze gewaarschuwd lieverdjes !!!

13:09 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: katten, poes, kater, kak, pis, al stewart, kattenpis |  Facebook |

Commentaren

HAHAHAH lig in een deuk!!
ZAAAAAAAAAAAAAALIG geschreven.
ohh zo herkenbaar (jammergenoeg!)!!GRRR

Gepost door: Dora834 | jan 20, 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.