mei 27, 2009

Penetrante geur

Sinds een week hangt er een penetrante geur in de ijkast( Nl: koelkast). Je zoekt maar vindt niks. O Senhor verdenkt de ananas maar ik ga deze sterk verdedigen, het is toch geen doerian. "Ruik maar" zegt hij dan en inderdaad de vrucht stinkt maar ik opper dat alles doordrongen is van het luchtje. Enfin, je gaat de fridge helemaal leeg maken, demonteert het hele boeltje, wast het af, gaat nog eens extra ontsmetten met dettol en denkt opnieuw een frisse koeler te bezitten.

U raadt het al, niets is minder waar.

Het kan dus niet anders dan dat het die verse stukken kip en kalkoen zijn. Nu ja vers, da's relatief zeker. Het zijn immers toch dode beesten of laten we het gewoon lijken noemen die in mijn ijskast een laatste...nu ja... leven beschoren zijn. Toch ?

En toch kan ik mij niet voorstellen dat dat zo hoort te ruiken. Er staat op dat pak wel dat je het moet bakken of koken alvorens te verbruiken maar het is immers voor onze kat en hij prefereert tegenwoordig rauw vlees dus blijft het rauw. 

De rauwe gevogelte eter, Bache, doet het na een week eigenlijk relatief goed. Het gezwel blijft uiteraard groeien en het lijkt af en toe te irriteren (daar zit iets en dat moet weg illustreert hij dan met een voorpootje) maar het meest van de tijd laat hij zich zijn privileges welgevallen...

...enne ondertussen zullen wij hier wel in de stank zitten na opening ener kast.

12:14 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kat, kip, vlees, stank, kalkoen, rauw, ijskast, bache |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.