jun 21, 2009

Bache

De wekker op zes uur gezet want om drie uur hield ik het voor bekeken vannacht. Dat van die hagedis meende ik natuurlijk niet want het arme schaap slaagt er misschien nog wel in een exemplaar te vangen, zelf opeten zou er niet in hebben gezeten. Op voornoemde uur een kijkje gaan nemen en het uitgedroogde dier kwam binnen gestrompeld, plaveide zich op de stenen en gaf te kennen dat hij dorst had. We laven hem met een spuitje want het gaat moeilijk zelf maar hij moet dat ding nog maar horen en hij vlucht weg. Als het dan toch lukt voelt hij zich terstond een pak beter maar vanmorgen wou niks lukken. Eten wou hij niet en nam de 'rathouding' aan. Vis, kalkoen, Kimba niks ging er in. Deze namiddag lukte het dan toch om een spuitje te geven en nadien lustte hij wel wat vlees. Oef ! Want O Senhor is het land uit en ik wil niet dat Bache nog een velleke is als hij weerkeert morgen.

Na die korte nacht nog een vroege siësta gehouden want daar was ik aan toe. Ik moet mijn acht uurtjes hebben.

Vandaag weer heel erg heet maar naar de avond toe een relatief koel briesje.

22:25 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: katten, portugal, alentejo, siesta, bache |  Facebook |

Commentaren

Hey, bedankt voor je melding op mijn blog. En net als jij heb ik mijn 8 uur slaap nodig en eigenlijk moest ik er al in liggen gezien vorige nacht wat ziekjes geweest, vandaar waarschijnlijk ook de zetduivel (zwaan ipv gans) :-) . Want ik ken ze normaal ook goed uit mekaar. Ik heb het al snel aangepast.
'k Wens je een fijne week toe met niet té hete temperaturen.

Gepost door: stefanie | jun 21, 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.