aug 21, 2009

kikkerlandje

Portugal is een kikkerlandje. Overal zie je hier reklame van de jolige 'Sapo' kikker. Sapo.pt verzorgt hier namelijk het internet. Al meermaals heb ik hier geklaagd over onze i-net verbinding en dan vooral in de regenperiodes. Een beetje druppels en 't is miserie.

De goeie wil is er dan wel en er wordt iemand gestuurd. Helaas komen die personen dan checken op een zonnige dag en is er uiteraard geen vuiltje aan de lucht.

Maar als 't goed is zeggen we het ook graag:

We wilden wat meer MB's wegens een belachelijk hoge rekening als we er zelfs maar een beetje overzaten. Normaal 25€ en we zouden slechts 7,5€ meer betalen als we een ander abonnement nemen en daar dus extra MB's bijkrijgen. Zo gezegd zo gedaan, de medewerker hielp ons telefonisch fantastisch verder. We zouden nog slecht 19,90 betalen en er heel wat meer MB's bijkrijgen ! Bovendien, vertelde hij ons, zouden we misschien de meerkost terugkrijgen in de vorm van krediet. Misschien hoor, maar toch aardig dat ze het tenminste zullen voorleggen.

Nu ja eigenlijk niet meer dan logisch, ze hadden ons trouwens zelf moeten contacteren om ons verouderd abonnement aan te passen. Elke nieuwe klant krijgt dat sowieso en de oude getrouwe klanten zouden voor een beetje meerverbruik een klets extra moeten ophoesten. Bovendien laten ze je hier telefoongewijs geen dag met rust om je één of ander gedoe aan te prijzen. Na vele storende anonieme calls neem ik de telefoon dan zo op:

"WADISTJOENG ?!!$ù%?!!*"

Stilte aan de andere kant van de lijn. Arm meisje of ventje aan de andere kant barst vast in snikken uit en denkt erover om zijn/haar zwaar onderbetaald studenten- of ander jobke op te geven...                  Feel guilty !

Het bleek te helpen want ze vallen ons al een tijdje niet meer lastig... maarreuh ligt het dan toch aan ons dat we niet wisten van die aanbieding ?

17:03 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: internet, portugal, kikker, sapo, kikkerlandje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.