nov 07, 2009

Hij bedriegt me

Ik had het al een tijdje moeten zien aankomen. Waar de mond van vol is loopt het hart van over. Right. En dan die blikken naar elkaar, het lag er te dik op.

Op een bepaald moment vroeg hij of ze mocht blijven slapen. Ik probeerde dat nog een beetje af te wimpelen maar ben uiteindelijk gezwicht. Ze sliep al langer regelmatig op de zetel maar dat voldeed niet meer voor hem. Juist. Mee ons bed in. Tja, niks tegen in te brengen, en zo geschiedde.

'k Moet toegeven 't is geen misse: een bruinrosse en een guitig smoeltje, wel een rare buik soms. 't Is ook een brave, die doet nooit pipi of kaka en staat enkel af en toe op om een brokje te steken.

Ze hebben, zo samen, wel veel plaats nodig en soms komt madam wel eens heel dicht tegen mij aanschurken, maar ik heb dat aanvaard. Wel een langslaper want als hij al is opgestaan blijft zij nog wat bij mij liggen soezen. Maar als ze dan stilaan wakker wordt begint ze met mijn voeten te spelen en ik kan u verzekeren dat is schrikken zo een scherpe nagels in uw tenen.

De commentaren zijn gesloten.