feb 24, 2010

Media Markt $*CKS

Te Antwerpen

Gadver gadver.

Je koopt een nieuwe gsm.

Hij werkt niet zoals het hoort, dus je brengt hem terug. Je krijgt geen nieuwe want ze gaan deze nakijken en repareren.

"Ok dan. Maar eh, ik krijg toch een vervangtoestel ?" "Da's al wat ik heb" zegt de 'medewerker' (want zo heet dat tegenwoordig) en hij geeft me zo 'n ding met tom tom en al. Het ding werkt eerst af en toe en na een tijdje helemaal niet meer. Dat is dus écht ni leuk ! Goed, vroeger bestond dat ook niet maar nu wel en ik had een gloednieuw toestel gekocht dus heb ik daar ook recht op. Bovendien hebben wij nu zo een leven dat een gsm al helemaal gerechtvaardigd is.

Goed, ik vond bij thuiskomst een brief om mijn herstelde toestel weer op te halen. Enkele dagen later duikt hetzelfde probleem weer op. Ik wist het wel. Niks mee gebeurd waarschijnlijk. Ik terug naar bovengenoemde kakwinkel. "Mja, die moeten we terugsturen." zegt de medewerker. "Pardon ????!!!!" zeg ik dan weer.

3 !!!  JAWEL DRIE KEER KUNNEN ZE ZO MET UW VOETEN SPELEN !!!! Dat staat in het reglement. Na de derde x krijgt ge een nieuwe. Hoe is het mogelijk ?!

Ze hebben mij deze keer een splinternieuw (zeiden ze toch) leentoestel meegegeven met een winkelwaarde van 27€. En weet ge hoeveel borg ik moest ophoesten ? 50€ !!!

Enfin, 't is maar da ge 't weet. 3 keer !!! Man Man Man.

17:22 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gsm, reparatie, medewerker, herstelling, media markt |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.