apr 15, 2010

HELP ME !

De schutkolk staat weer helemaal open en de paadjes worden wederom héél erg diep. Ben't eigenlijk kotsbeu... 'k wil naar een land waar de temperaturen nooit dalen onder de 17° overdag en 15° C 's nachts. Overdag zo een 25 à 30° C en een koel briesje als 't kan. Het mag een regenseizoen hebben, graag zelfs, maar zo met een bui in de late namiddag en daarna weer droog. Bewolking vind ik ook niet erg als het maar 17+ blijft. 

Ah ja, er mogen bijvoorbeeld ook bergen id buurt zijn, zodat daar indien nodig eventuele afkoeling kan gezocht worden. Graag ook een zee of oceaan in de buurt. Lekker eten daar zeg ik ook niet nee tegen. Voorts geen al te moeilijke taal of Engels/Frans/NL (wieweet dat laatste) als tweede taal. Liefst ook geen bureaucratische rompslomp om er te mogen wonen en een huis dat we naar eigen goeddunken mogen inrichten.

Ah ja er mag ook nog heel wat fauna rondhuppelen en fladderen en de flora moet terig wielen of wielig teren of ...laat maar. Ze draaien er geen honden of katten id soep en walvisijsjes zijn ook verboden.

Euthanasie is toegestaan, abortus niet nodig en er mag geblowd en gezopen worden... maar met mate. Diefstal is niet toegestaan, moord ook niet.

Geen actieve vulkanen en liefst geen breuken onder de aardkorst

Ah ja ZEER BELANGRIJK: ze hebben er van die vierkante potjes (de rode) katteneten vd Lidl en stokskes vd Aldi en brekkies van een goei merk.

Nog iets ? 'k Zal er eens over nadenken, denk het wel.

HELP MIJ ! EN WEL NU !!! 

22:08 Gepost door a rainha in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: regen, katten, portugal, utopia |  Facebook |

Commentaren

toch... Portugal...? dergelijke winters blijken maar om de zoveel jaar (afhankelijk van de bron: 10, 20, 30) voor te komen... 't is hier momenteel idd. niet leuk en zelfs de vulkaanuitbarsting in IJsland dreigt ten huize Casa Moreno roet in het eten te gooien...

Gepost door: Maaike | apr 16, 2010

Reageren op dit commentaar

Mmmm (bedenkelijk). Utopia denk ik. We blijven voor de rest goedgezind hoor :-).

Gepost door: a rainha | apr 16, 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.