aug 26, 2010

'Ze' en Skynetblog

Vooreerst moet het mij toch eens van het hart: die nieuwe Skynetblogs trekt op niks. Sorry, maar ik zie geen verbetering hoor.

'Ze' zijn dus gearriveerd. Met pak en zak en een grotere auto dan gepland. Eerst de mensen nog gefopt over hun accomodatie en dan hen het nieuwe koninkrijk getoond.

Tjonge, jonge dat is hier mooi. Die O Senhor heeft handen aan zijn lijveke en het ontwerp en de decoratie, waar ik uiteraard ook voor iets tussenzat, zijn subliem. Zóóó Schoon !

Tijdens de twee zomermaanden leefden en leven O Senhor en ik zo goed als gescheiden van elkaar. Eerst nogal onverhoopt afgereisd wegens wederom een erg ziek grootje, dan even terug naar P en dan zoals reeds lang op voorhand voorzien een dik drieweeks verblijf voor een bepaalde reden, dan weer naar P alwaar O Senhor mij oppikte en 36 uur later zelf vertrok voor een week.

Nog 3 nachten de kribbe voor mij alleen. Zalig in ons nieuwe bedje in onze nieuwe slaapkamer en heerlijk gebruik van onze nieuwe badkamer en nog net niet affe dressing. En toen vloog ik naar het oude, net iets minder mooie gedeelte, alwaar wel al een zithoek en keuken deel uitmaken van het geheel. De K-moeder en -vader liggen nu te snurken in mijn zachte bedje, doen pipi en kaka op mijn mooie wc en wassen hun vuile, bezwete, antieke lijven in mijn heerlijke douche. Allez, 't is hun gegund... voorlopig toch :-). 

Pardon ? Ah, u wil beelden bij de tekst. Misschien volgende week want de mensen hebben daar her en der hun hebben en houwen neergepoot en dat prezonteert (met Franse r en een beetje nasaal uit te spreken) ni.

Binnenkort te huur: het oude gedeelte. Stuur uw cv maar want niet iedereen komt in aanmerking. U bent milieubewust ('s zomers zuinig met water, 's winters zuinig met ellentrik etc...) u bent een beetje technisch aangelegd (het draait hier op zonne-energie, er zijn pompjes etc...) en at last but not at least: U bent minstens een dierenvriend en kattenliefhebbers hebben een beentje voor.

23:20 Gepost door a rainha | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.