okt 12, 2010

Een héééél dikke spin

SPIN 2 kopieTJE.jpg

Referentie: schoenmaat 45.

Gezwind wou ik mij naar de zonnige buitenkant van ons huis begeven deze voormiddag toen een korte hartstilstand zich van mij meester maakte: een kanjer. Ik zong het even uit en O Senhor had dat weer meteen begrepen. Volgens mij sloeg ook zijn hart even over. Dit exemplaar had een heel nieuw formaat dan gewoonlijk. Meestal vraagt hij mij een papiertje te nemen en gaat daarmee heel vlug richting spin, hij drukt dan het propje fijn en smijt het ergens in een verre vuilbak, vervolgens moet hij van mij zijn handen schrobben alvorens iets anders aan te raken. Licht fobisch, ja, ik geef het toe. Maar dit ochtendlijke monster deed hem toch even stilstaan bij 'het probleem'. Even taxeren en een bibberende ik kreeg de opdracht om langs de slaapkamer, want de ongenode gast zat wel in de deuropening, een balk te gaan halen. Zo gezegd zo gedaan... "Ze heeft wel een vreemd lichaam hé ?" zegt hij. Euh ja, een vies, dik, vet lijf beaam ik. Doe nu al iets. Zijn vermoeden wordt bewaarheid, als hij het monster ontkopt.......... Tientallen klein joeng.......... Met biokill daarop en laat ons... hopen, ik wou bijna bidden zeggen, dat we ze allemaal te stekken hadden........... En dat er geen plaag is of zo dit jaar.

Kijk op zo een momenten wens ik even in een grote stad in een grote, hoge building te vertoeven. Ik weet het daar bestaat ook een kans op achtpotige onverlaten maar toch net een beteke minder, nee ?

Nachtmerries maken zich vast van mij meester de komende nachten.

 

20:33 Gepost door a rainha | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spin, portugal, spinnen, dikke, grote spinnen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.