okt 17, 2010

Deus of beter dEUS en Portugal

Deus en Portugal kan je in één adem noemen maar ook ts dEUS en Portugal klikt het al een tijdje.

Tom Barman wordt geïnterviewd aan een Portugees venster in Lissabon. Is die mens nu zenuwachtig ? voelt die zich ongemakkelijk ? Onzeker ? Vlooien ? Speed ? Of is hij gewoon zichzelf ?  

http://www.youtube.com/watch?v=sQA5c4OCW-w

Mooi ook die link naar Cohen zo plotsklaps want die Leonardmens hangt hier nog elke dag in de boxen.

http://www.youtube.com/watch?v=sGoJTRK0qdM

Ge zult op de links moeten drukken om een filmke te kunnen zien, omde één of andere reden hebben ze ook dat hier bij Skynetblogs veranderd en schijnt het mij niet meer te lukken rechtstreeks te linken... zal wel aan mij liggen.


http://www.azlyrics.com/lyrics/leonardcohen/teachers.html

 

Commentaren

Dit lijkt me een gezellige blog te zijn en ik ben ook een aanhanger van Leonard Cohen: ik zie dat je zowel bij blogger als bij Skynet zit -Blogger heb ik ingesteld als te volgen blog maar je bent daar blijkbaar verdwenen; ik zal de link van deze blog op mijn bureaublad bewaren; kan ik eens iets anders openen in de ochtend dan de krant maar wat een idee om op skynet te bloggen; blogger is veel beter om ook niemand te hebben die het leest ha ha ha. Vriendelijke groet van een blogger!

Gepost door: I. De Rycke | okt 17, 2010

Reageren op dit commentaar

Ben al heel lang weg bij blogger en vond het toen bij skynet net iets aangenamer... Tja, ik bekijk het mss nog eens. Enneh 't is wel fijn lezers te hebben maar eigenlijk was het bedoeld het thuisfront op de hoogte te houden en zelf een logboek te hebben.
Veel plezier met de ochtendkrant... al verschijnt ze niet elke ochtend hoor.
En nog veel Cohengenot.

Gepost door: A Rainha | okt 17, 2010

Reageren op dit commentaar

Facebook krijg ik niet gedeblokkeerd; ik blijf proberen; ik poog mijn profiel zelfs geheel open te stellen, maar voorlopig geeft dat niets; nu, ik heb jouw blog hier op mijn bureaublad staan; en er is ook mijn dagboek dat zich opent door hier op mijn naam te klikken en er zijn mijn foto's op photodom (link: http://www.photodom.com/member/Igor%20De%20Rycke)

vriendelijke groet

igor

Gepost door: I. De Rycke | okt 24, 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.