jan 11, 2011

Van God en andere Schimmels

Er zijn zo van die rotgebeurtenissen in je leven, zo van die gebeurtenissen waarbij je jezelf vervloekt dat je niet in God en het hiernamaals gelooft bijvoorbeeld.

Er zijn ook zo van die momenten dat je jezelf vervloekt, dat je iets niet had moeten doen, of net wel, of dat je beter geluisterd had of net niet, of dat je beter had moeten opletten of attenter had moeten zijn ofzo.

En dan zijn er van die momenten dat je denkt: 'Moeder waarom leven wij ?'. Als ge na een reis van twee en een halve dag bij aankomst ontdekt dat uw zonnepanelen in een wel erg foute richting staan en uw koelkast pootjes heeft gekregen bvb. Om de één of andere reden is er waarschijnlijk een fles aan het bewegen gegaan in de achtergelaten vriezer en heeft die er niet beter op gevonden om het deurtje open te trappen. De batterijen hebben serieus van jetje moeten geven. En de gevolgen voor de ondergelegen koelkast waren niet van de lucht. Een walgelijk groene begroeiing rondom elke flesje, potje en ander verpakkinkje lachte ons gezwind toe. TOE ! Even toe die boel... tot vandaag dus.

Voila, dat was 't voor vandaag want de batterij moet ook nog op haar positiefjes komen.

Met Vlekje en Zinneke als pico bello en ons Senauke is een engeltje onderweg. "Ah Minou, elle reste calme hein" aldus een tolontvangster in la France.

15:55 Gepost door a rainha | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.