apr 25, 2011

Smokkelwaar: een kat in een zak

Een pechje onderweg noopte ons tot vertraging. Gelukkig was daar onze verzekeraar. Als 't goed is mag het ook gezegd. Net te laat voor garages en takelen was niet nodig want we stonden vlakbij onze merkgarage. Mooi zo. We werden nog op hun kosten ondergebracht in een 4*hotel voor die nacht en de volgende morgen zouden we verdergeholpen worden.

Echter een klein probleempje: ééntje van nog geen drie kilo en niet toegelaten in het hotel. Het arme dier was inmiddels wel zwaar aan 't afzien van haar intussen ontstoken halsje. De dikke stinkende etterbult speelde haar danig parten maar ze liet zich toch gewillig het hotel binnensmokkelen, keek op de kamer even verbijsterd rond waar ze haar nu weer gedropt hadden maar berustte en vond algauw haar plekje. De haute cuisine heeft ze wel aan zich voorbij laten gaan en echt genoten heeft ze ook niet van haar reis deze keer. Wij ook wat minder.

Gewoonlijk wordt ook het weer vanaf Bordeaux altijd beter maar dan in zuidelijke richting, deze keer was dat zo in noordelijke koers. Boven het Iberisch schiereiland hing een zware depressie met veel nat en kilte, na Zuid-Fr. werd het warmer en droger en warmer en droger.

Aangekomen meteen naar de dierenarts alwaar Senauke een klein operatietje heeft ondergaan. Onze globetrotster kan er weer tegen...

 

 

 

 

13:23 Gepost door a rainha | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.