mei 31, 2011

Bambi genezen

Afstraffing socialisten. Bezuingingen. Alles beter dan Socrates....

Aldus het nieuws over de nakende verkiezingen.


En ik schreef: "goede morgen dartele Bambi" .... ? Geen antwoord vanmorgen, 't is net. Wel altijd gaan kijken of ik nog niks geschreven heb bloggewijs. En liefst speelt hij dan nog de hoofdrol ook vermoed ik. En nu had hij die en ik krijg nog geen woordje van dank. Tssss.

"En ?" vraag ik dan maar. Ik krijg een teutmondje en een mjaknikje. Allez, dat betekende dat het goed was en hij ging prompt verder met roddeltjes en akkefietjes naspeuren op tinternet.

En ten naaste week zijn 't hier dus alweer verkiezingen, het lijkt hier toch ook wel altijd op campagnevoeren. Eén ding weet ik wel zeker, ze zullen een regering hebben voor er één in België is. Of de zaken er op zullen verbeteren is nog maar de vraag. Laat ons hopen. En dat de besparingen niet te veel pijn gaan doen in de al lege portmonnee van de meeste Portugezen.

Btw verhogingen. Ben benieuwd waar ze het op gemunt gaan hebben. Die btw klopt naar mijn gevoel toch al helemaal niet. Het maximum is voor 'luxeproducten' 23% liefst. Het minste voor melk, water, brood, eigen fruit en groenten en nog wat dingen 6%. Maar hey voor coca cola ook slechts 6% en voor een soya afgeleide of vleesvervanger 13% of 23%. Hmm, daar heb ik mijn bedenkingen bij.

Van de hak op de tak. Het zwembad staat. Of ligt zo u wil. Het is al voor 12cm gevuld Lachen nog een meter te gaan. Met regenwater. Nee, nee niet van vandaag want het was zelfs de eerste hele droge dag, wel van onze opslagtank voor regenwater die toch al helemaal overliep.

Genoeg voor vandaag, ik ben al erg vlijtig geweest op deze blog de voorbije dagen vind ik. Het aantal kliks stagneert, de vaste klanten uit de USA volg ik nog het makkelijkst de anderen hou ik niet uit elkaar. Enkel vanuit het Belgische ouderlijke boerendorp is er weinig beweging. Komen die mensen nog wel eens kijken hoe het mij vergaat in het verre zuiden ? Of zijn ze mij alweer helemaal vergeten Verrast ?

Ah ja: dit wou ik ook nog vermelden:

Schone Kunsten te bezichtigen: http://boyendiederik.skynetblogs.be

 

 

22:38 Gepost door a rainha | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.